- 2013/02/01 Dutch Lady MaleisiŽ bestaat 50 jaar

Internationale zuivelonderneming viert verjaardag met een fonds van meer dan RM1.5 miljoen (ongeveer 320.000 euro) voor de Maleisische kinderen Dutch Lady Milk Industries Berhad (Dutch Lady MaleisiŽ) viert dit jaar haar vijftigste verjaardag. Om dit feest extra luister bij te zetten heeft de in MaleisiŽ toonaangevende dochteronderneming van FrieslandCampina het Inspire Tomorrow Fund opgericht.

Het Dutch Lady Inspire Tomorrow Fund is bedoeld om jonge kinderen in MaleisiŽ te inspireren en in staat te stellen hun dromen waar te maken.

Dutch Lady MaleisiŽ bestaat meer dan vijftig jaar en is voor alle MaleisiŽrs inclusief de kinderen de absolute zuivelkampioen. In navolging van zijn missie MaleisiŽrs verder helpen in het leven met betrouwbare zuivelproducten, wil de zuivelmultinational een platform bieden van waaruit Maleisische kinderen hun mogelijkheden optimaal kunnen benutten.

Tijdens de introductie van het Inspire Tomorrow Fund, zei de Managing Director van Dutch Lady MaleisiŽ, Rahul Colaco, dat de onderneming de vijftigste verjaardag samen met alle MaleisiŽrs wil vieren. Zij zijn immers van groot belang voor het succes van de onderneming en dankzij hun trouw groeide de onderneming in vijftig jaar uit tot een onlosmakelijk onderdeel van de Maleisische gemeenschap.

"Met het Inspire Tomorrow Fund, willen we MaleisiŽrs en met name alle ouders aanmoedigen om een inspiratiebron te zijn voor hun kinderen en hen stimuleren om het beste uit zichzelf te halen. Kinderen moeten opgroeien met het vertrouwen dat elke droom haalbaar is als je er maar alles aan doet om je doel te bereiken. Wij hopen dat dit fonds de ambitie van dit land weerspiegelt; de ambitie om de mogelijkheden van jonge MaleisiŽrs te onderkennen en te ontwikkelen. Hetzij door uitstekend onderwijs hetzij door goede programma's gericht op vooruitgang voor MaleisiŽ en verbetering van het welstandsniveau," aldus Colaco. Het Inspire Tomorrow Fund is de eerste in zijn soort in de geschiedenis van Dutch Lady MaleisiŽ. Het fonds zal worden gebruikt om gedurende het jaar middelen beschikbaar te stellen voor belangrijke activiteiten. Op deze manier wil Dutch Lady MaleisiŽ de band met de MaleisiŽrs nog verder versterken en tegelijkertijd ook iets terug doen. Volgens Colaco mikt Dutch Lady in overeenstemming met de 50ste verjaardag op 50.000 toezeggingen.

Dutch Lady is toonaangevend in zuivelinnovatie in MaleisiŽ. De onderneming produceert en verkoopt een breed assortiment zuivelproducten van hoge kwaliteit aan MaleisiŽrs uit verschillende lagen van de bevolking en van alle leeftijdsgroepen. De uitstekende reputatie die Dutch Lady heeft als favoriet zuivelmerk wordt onderstreept door de vele prijzen en onderscheidingen die de onderneming in de loop der jaren heeft ontvangen. De viering van de 50ste verjaardag valt samen met het oprichtingsjaar (1963) van MaleisiŽ. Dat zorgt natuurlijk voor een extra feestelijk tintje.
- -

Recente nieuwsberichten:

•  2016/01/14 Zoekoperatie naar MH370 stuit op scheepswrak 19e eeuw
•  2016/01/13 Voor het eerst overleg religieuze leiders in MaleisiŽ
•  2016/01/13 Discussie over borstvoeding bereikt ook MaleisiŽ
•  2016/01/08 Verwanten vermiste MH370 passagiers: Ze leven nog!
•  2016/01/06 Malaysia Airlines vliegt zonder bagage wegens tegenwind
•  2016/01/05 Koenders wil snel besluit over vervolging MH17-verdachten
•  2016/01/04 Zo'n twintig Russen weten wie BUK-raket op MH17 afschoot
•  2016/01/01 MaleisiŽ: IsraŽlische zeilers bestaan niet op WK jeugd
•  2015/12/25 Circuit van Sepang dicht voor groot onderhoud
•  2015/12/24 Sultan van Brunei verbiedt Kerstmis
•  2015/12/24 MaleisiŽ: ex-baas zedenpolitie de cel in om verkrachting

•  Eerder gepubliceerde berichten uit 2013
•  Links naar het nieuwsarchief